Anmeld skade

Her kan du finde information om hvordan du forholder dig omkring en skade på lystbåd eller husbåd. Ved skader på erhvervsfartøjer se nærmere her.

Skadeanmeldelse

Skader skal anmeldes umiddelbart straks efter at skaden er sket, således at du kan blive betjent bedst muligt. Anmeldelse kan ske ved at udfylde skadeformularen nedenfor eller ved at sende en email til skade@soassurancen.dk med en beskrivelse af skaden. Du er også velkommen til at ringe til os – så vi straks kan få oprettet sagen, og få aftalt nærmere.

 

Vi anbefaler at formularen nedenfor benyttes da alle nødvendige oplysninger vil være udfyldt.

Ved tyveri af påhængsmotor og både

Her er det specielt vigtigt at få oplysningerne om tyveriet så hurtigt som muligt (når tyveriet opdages), så vi kan få efterlyst det stjålne i efterlysningssystem. Når vi skal efterlyse skal vi som minimum have oplyst skrog- og motornummer samt kopi af politikvittering. Det er også til stor hjælp, hvis vi kan få et foto af båden og har båden særlige kendetegn vil vi også gerne have dette oplyst.
Dette efterlysningssystem har betydet at flere af de stjålne motorer og både er blevet fundet i udlandet.

Det kan også anbefales at der installeres en GPS tyverialarm, hvilket også har betydet at flere motorer er vendt tilbage til retmæssig ejermand.Formular til skadeanmeldelseUdfyld venligst så mange felter som muligt. Alle påkrævede felter skal udfyldes.

Policenummer (skal udfyldes)

Navn (skal udfyldes)

Email (skal udfyldes)

Telefonnummer

Haveridato (skal udfyldes)

Klokkeslæt eller tidspunkt

Vindretning

Vindstyrke

Er der nedlagt protest? (skal udfyldes)

Hvordan opstod skaden? (skal udfyldes)

Beskrivelse af skadens omfang (skal udfyldes)

Fører af fartøjet da havariet indtraf (skal udfyldes)

Førerens navn (skal udfyldes)

Bemærkning

Vedhæft evt. billede af skaden