Nye fordele for kunder der sejler til Ærø

Søassurancen Danmark i Marstal har længe haft en af landets bedste forsikringsløsninger, og ønsker nu at tilbyde sine kunder mere end bare en god forsikringsløsning.

Forsikringer er ofte forbundet med noget negativt, noget man aldrig håber på at skulle bruge, og derfor kommunikerer man ofte kun med sit forsikringsselskab, når uheldet sker og når den kedelige præmie skal betales.

Derfor mener vi, at forsikring ikke kun skal være uheld og præmier, men at forsikring også skal være et fællesskab vi værner om og gode oplevelser, vi deler med hinanden. Hos Søassurancen ønsker vi derfor at vores kunder bliver en større del af den unikke maritime historie Søassurancen har været en del af gennem tiden og den unikke maritime geografiske placering, vi har på Ærø.

Derfor tilbyder vi nu at sejlerturister, der er forsikret i Søasurancen kan få adgang til en række ferieoplevelser og rabatter på hele Ærø:

 

  •  Overnat gratis som kaskokunde i havnene hvert år.
  •  Lån vores foldbare el-scootere og kom lettere rundt på øen.
  •  Få udleveret vores årlige besøgsfolder som inkluderer en række sponsorater og tilbud til restauranter, oplevelser og museer.

 

Vores foldere udleveres personligt hvert år ved havnene på Ærø, og kan udleveres på kontoret i Marstal.
Læs mere om vores generelle fordele for dig som kunde her.