Sikkerhed til SØS med gratis Zeaeye til kaskokunder.

Søassurancen i Marstal har længe haft en af landets bedste forsikringsløsninger og nu introducerer vi et nyt partnerskab med virksomheden Zeaeye.  Med Zeaeye får du direkte kontakt med søredningstjenesten når du har brug for hjælp på vandet. Ydermere kan du tracke dine ture i realtid på computer, eller mobilen, så dem derhjemme også kan hvor du er vandet. Derfor kan den også bruges som tyverisikring der advarer dig når båden eller enheden flytter sig.

Vi tilbyder ALLE vores kaskokunder en gratis Zeaeye tracker og giver 20% rabat på det månedlige abonnement. Derudover får du også 20% rabat på LifeBand (mand-over-bord) sikkerhedsarmbåndet, og andre sikkerhedsprodukter.

Læs mere om produktet, og hvorfor vi gør det! – 

Særlige fordele for kunder der sejler til Ærø

Vi ønsker også at vores kunder skal opleve den unikke maritime geografiske placering vi har på Ærø samt de spændende oplevelser, værdier og nærvær der er ved ø-livet.

Derfor tilbyder vi at sejlerturister, der er forsikret i Søasurancen og Danske Tursejlere kan få adgang til en række ferieoplevelser og rabatter på hele Ærø:

  •  Overnat gratis som kaskokunde i havnene hvert år.
  •  Lån vores foldbare el-scootere og kom lettere rundt på øen.
  •  Få udleveret vores årlige besøgsfolder som inkluderer en række sponsorater og tilbud til restauranter, oplevelser og museer.

Vores foldere udleveres personligt hvert år ved havnene på Ærø, og kan udleveres på kontoret i Marstal.
Læs mere om vores generelle fordele for dig som kunde her.